DJBroadcast podcast – DJB.074 – Tim Paris

DJBroadcast podcast
DJB.074 – Tim Paris

Date: 13 Oct 2009

Uit welke stad denk je dat producer en dj Tim Paris afkomstig is? Goed geraden, al woont hij tegenwoordig in Londen. Paris was een van de smaakmakers van de Parijse clubscene, toen hij in 2004 ook internationaal naam maakte met zijn track Future Now (uitgebracht onder de artiestennaam DB vs. Tim Paris). Sinds 2005 bestiert hij met Parijzenaar Jef K. het label Marketing Music. Na een dozijn club releases is het wachten op Paris’s debuutalbum. Tot die tijd doet zijn podcast voor DJBroadcast dienst als smaakvolle afleidingsmanoeuvre. Zonder tracklist helaas.

Which city do you think DJ and producer Tim Paris come? Good guess, though he now lives in London. Paris was one of the trendsetters of the Paris club scene, when in 2004 he made his name internationally track Future Now (released under the stage name vs. DB. Tim Paris). Since 2005 he rulership Parisian Jef K. Marketing Music label. After a dozen club releases was waiting for Paris’s debut album. Until that time doing his podcast for DJBroadcast service as tasty diversion. Unfortunately no track list.

Download